masthead B

Wie helpt ons?

Naast onze sponsors gaat onze dank ook naar het grote aantal sympathisanten die giften op onze rekening storten.
Verder zijn er ook een aantal leuke initiatieven waarvan de opbrengst aan Kindergeluk geschonken wordt en die wij graag vermelden.

Leuke initiatieven

Leo Vercauteren

Leo Vercauteren vertrok in mei 2016 op een indrukwekkende trektocht van Nieuwpoort naar Gallipoli in Turkije. Een afstand van maar liefst 4000 km! Tijdens zijn trip heeft Leo onder andere geld ingezameld voor vzw Kindergeluk. Ondertussen heeft hij de eindmeet gehaald en keert hij veilig terug naar huis. Wij zijn alvast blij dat hij zijn fantastische reis met ons heeft willen delen! Bedankt Leo!

De Warmste Week

We geven het toe, de zomer en het warme weer zijn helaas voorbij. Maar niet getreurd! Eind december zullen de temperaturen weer hoog oplopen met ‘De Warmste Week’ van Music For Life!
Wil jij graag een actie op poten zetten ten voordelen van Kindergeluk vzw? Surf dan snel naar www.dewarmsteweek.be en registreer jouw actie!
Wij kijken er in ieder geval al naar uit!

Mailtje naar Sinterklaas

Op 6 december komt Sinterklaas weer naar België. Hoog tijd dus voor de kinderen om een briefje te sturen naar de Sint!
En we hebben goed nieuws! Dit jaar kan de brief ook elektronisch worden verzonden. Via de website www.kdoo.eu kunnen kinderen een mailtje met een persoonlijke boodschap of een leuke tekening versturen naar de Sint.

 

Plopsaland

Kindergeluk heeft dankzij Het laatste Nieuws een aantal toegangskaarten mogen wegschenken voor de lezersdag in Plopsaland De Panne. Het was alvast een daverend succes!
Hopelijk heeft iedereen, jong en oud, een leuke dag gehad!

Dansstudio Akira

Dansstudio Akira uit Buggenhout schonk ons de opbrengst van hun optreden onder de titel ‘Fernweh’ dat op 9 en 10 april is doorgegaan.  Onze welgemeende dank hiervoor! Ook aan Stephanie Goossens die het idee heeft aangereikt voor deze gift.
De show werd een daverend succes en dat het enthousiasme groot was mag blijken uit bijgaande foto.

Jumbo Charity

Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van ‘nina’, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws, organiseerde de redactie een ‘Jumbo Charity’ en koos er voor om de opbrengst te schenken aan Kindergeluk.  Wij zijn hen daar zeer dankbaar voor en wensen hen van harte een hele mooie toekomst!

Sponsors

De Persgroep

Uitgever van o.m. Het Laatste Nieuws, De Morgen,  Dag Allemaal, Joepie, Humo, TV Familie, ook actief in digitale media en  via Medialaan in Radio (Q-music, JOE fm) en Televisie (VTM, 2BE) is niet alleen onze grootste financiële sponsor maar maakt het ons mogelijk om, dankzij de logistieke steun, ieder jaar opnieuw  99 % van onze uitgaven te besteden aan concrete projecten.

EPC

Drukkerij Eco Print Center  in Lokeren, de meest ecologische dagbladdrukkerij in België, organiseert boeiende rondleidingen voor groepen.  Zij vraagt hiervoor een kleine bijdrage per persoon die aan Kindergeluk wordt doorgestort en verdubbelt dit bedrag met een eigen gift.

PwC

PwC staat ons belangeloos met raad en daad bij in de administratie rond de fiscale attesten. Een hele hulp waar wij erg blij om zijn.