Uitstap naar Bobbejaanland en een BBQ voor MFC Capelderij

Allereerst willen wij de organisatie Kindergeluk bedanken voor deze fantastische ervaring! Zowel de jongeren als de begeleiding hebben genoten van het samenzijn en de verbinding die deze gelegenheid teweeg heeft gebracht.

De keuze om het budget te spenderen was snel gemaakt bij onze jongeren: “Wij willen naar Bobbejaanland”! Veel van onze jongeren groeien op in kansarmoede en een dergelijke uitstap is voor velen zeker geen evidentie. Deze activiteit heeft hen de kans gegeven om deel uit te maken van een geheel, om samen op te gaan in het plezier, de gezelligheid, de spannende attracties, de sfeer, … . Kortom het werd een dag vol positieve ervaringen die onze jongeren in hun herinneringen kunnen meedragen. Om het met de woorden van één van onze jongeren te zeggen: “Dit ga ik nooit meer vergeten.”

Tijdens de uitstap hebben de jongeren genoten van alle attracties en het groepsgevoel, het was een dag vol plezier en adrenaline, de jongeren hebben de mogelijkheid gehad hun grenzen te verleggen en sommige angsten te overwinnen en daarnaast elkaars grenzen te leren respecteren, elkaar positief bekrachtigden. Dergelijke momenten boordevol leeropportuniteiten koesteren we nog allemaal.

Na Bobbejaanland was het een stille terugrit naar Capelderij, de jongeren waren moe maar voldaan! Maar de dag was nog niet voorbij, bij aankomst was er voor de jongeren nog een BBQ georganiseerd. Ook hier zagen we onze jongeren glunderen wanneer ze de verhalen van Bobbejaanland boven haalden. Een mooie afsluiter van een fantastische dag.

Namens al onze jongeren, de begeleiding en MFC Capelderij willen wij Kindergeluk hartelijk bedanken voor de kansen die ze ons als begeleiding hebben gegeven om er een onvergetelijke dag van te maken!

Capelderij vzw

Nieuws & initiatieven

20 december 2023

Uitstap naar Bobbejaanland en een BBQ voor MFC Capelderij

Allereerst willen wij de organisatie Kindergeluk bedanken voor deze fantastische ervaring! Zowel de jongeren als de begeleiding hebben genoten van het samenzijn en de verbinding die deze gelegenheid teweeg heeft gebracht. De keuze om het budget te spenderen was snel gemaakt bij onze jongeren: “Wij willen naar Bobbejaanland”! Veel van onze jongeren groeien op in […]

Lees meer

07 november 2023

Uitstap naar Walibi voor vzw Jeugdzorg

Dankzij Kindergeluk kon vzw Jeugdzorg een leuke uitstap maken naar Walibi. Dat ze zich geamuseerd hebben kan je zien in onderstaande bedanking die we mochten ontvangen.

Lees meer

25 oktober 2023

Pakje van je Hart komt terug!

Voor het derde jaar op rij slaan radiozender JOE en Kindergeluk de handen in elkaar met maar één doel: kansarme kinderen een warme kerst geven. Vanaf 27 november tot en met 21 december sporen we onze luisteraars opnieuw aan om massaal pakjes te schenken. Dankzij organisaties over heel Vlaanderen konden vorig jaar 24 800 kinderen […]

Lees meer