Leuke initiatieven

Naast onze sponsors gaat onze dank ook naar het grote aantal sympathisanten die giften op onze rekening storten.
Verder zijn er ook een aantal leuke initiatieven waarvan de opbrengst aan Kindergeluk geschonken wordt en die wij graag vermelden.

Kerstmarkt Grimbergen met kookclub Meise/Grimbergen

Kindergeluk is één van de goede doelen van De Warmste Week. Wij zijn dus heel blij met alle acties die worden opgezet. Een warme dank je wel voor al die fijne acties!

Creatief voor het goede doel

6 jaar geleden startten Veerle en Anke met een actie voor MFL, en beheerden toen een grote Facebookgroep Alba Kids (kopen en verkopen van retro kleertjes).Wat ze toen meemaakten was hartverwarmend en onverwacht. Vorige jaar gaven ze het beheer van de groep over wegens te druk, gezin, …Maar het bleef kriebelen om terug een MFL actie te doen. Zo ontstond Creatief voor het goede doel.Ze zijn reeds begonnen met voorbereidingen, spullen verzamelen, enz en dit alles ten voordele van Kindergeluk.Wij zijn alvast blij met dit leuke initiatief!

Dirk Jacobs en Birgit De Ridder

Dirk Jacobs en Birgit De Ridder vieren in mei 2019 hun 25 jarige huwelijksverjaardag. Zij hebben beslist dat vermits ze alles hebben wat ze hadden kunnen dromen, dat ze hun gasten niet om geschenken zullen vragen. Ze vragen hun wél om een gift te willen schenken aan Kindergeluk. Wij zijn hun hier heel dankbaar voor en wensen hun alvast een dikke proficiat en hopen dat ze een fantastische dag zullen beleven.

Mailtje naar Sinterklaas

Op 6 december komt Sinterklaas weer naar België. Hoog tijd dus voor de kinderen om een briefje te sturen naar de Sint!
En we hebben goed nieuws! Dit jaar kan de brief ook elektronisch worden verzonden. Via de website www.kdoo.eu kunnen kinderen een mailtje met een persoonlijke boodschap of een leuke tekening versturen naar de Sint.

Plopsaland

Kindergeluk heeft dankzij Het laatste Nieuws een aantal toegangskaarten mogen wegschenken voor de lezersdag in Plopsaland De Panne. Het was alvast een daverend succes!
Hopelijk heeft iedereen, jong en oud, een leuke dag gehad!

De Warmste Week

We geven het toe, de zomer en het warme weer zijn helaas voorbij. Maar niet getreurd! Eind december zullen de temperaturen weer hoog oplopen met ‘De Warmste Week’ van Music For Life!
Wil jij graag een actie op poten zetten ten voordelen van Kindergeluk vzw? Surf dan snel naar www.dewarmsteweek.be en registreer jouw actie!
Wij kijken er in ieder geval al naar uit!

Dansstudio Akira

Dansstudio Akira uit Buggenhout schonk ons de opbrengst van hun optreden onder de titel ‘Fernweh’ dat op 9 en 10 april is doorgegaan.  Onze welgemeende dank hiervoor! Ook aan Stephanie Goossens die het idee heeft aangereikt voor deze gift.
De show werd een daverend succes en dat het enthousiasme groot was mag blijken uit bijgaande foto.

Jumbo Charity

Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van ‘nina’, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws, organiseerde de redactie een ‘Jumbo Charity’ en koos er voor om de opbrengst te schenken aan Kindergeluk.  Wij zijn hen daar zeer dankbaar voor en wensen hen van harte een hele mooie toekomst!

Leo Vercauteren

Leo Vercauteren vertrok in mei 2016 op een indrukwekkende trektocht van Nieuwpoort naar Gallipoli in Turkije. Een afstand van maar liefst 4000 km! Tijdens zijn trip heeft Leo onder andere geld ingezameld voor vzw Kindergeluk. Ondertussen heeft hij de eindmeet gehaald en keert hij veilig terug naar huis. Wij zijn alvast blij dat hij zijn fantastische reis met ons heeft willen delen! Bedankt Leo!