Pakje van je Hart komt terug!

Voor het derde jaar op rij slaan radiozender JOE en Kindergeluk de handen in elkaar met maar één doel: kansarme kinderen een warme kerst geven. Vanaf 27 november tot en met 21 december sporen we onze luisteraars opnieuw aan om massaal pakjes te schenken.

Dankzij organisaties over heel Vlaanderen konden vorig jaar 24 800 kinderen hun eigen pakje kiezen voor onder de kerstboom. Dit jaar willen we nog meer kinderen blij maken en jullie vereniging kan hierbij een belangrijke rol spelen.

De voorbije twee jaar kreeg elk kind een pakjesbudget van 50 euro (in de vorm van een consumptiecheque). Met dit bedrag konden ze zelf het kerstcadeau van hun dromen kiezen. Elk jaar wordt de actie groter en kunnen we nóg meer kinderen gelukkig maken.

Jullie netwerk is de sleutel om er mee voor te zorgen dat elk kwetsbaar kind, waarvoor er anders nooit een pakje onder de kerstboom ligt, zijn of haar pakje ontvangt. Daarom roepen we jullie organisatie op deel te nemen aan Pakje van je Hart. Zo zorgen wij ervoor dat de kinderen die jullie ondersteunen dit jaar een kerstcadeau ontvangen.

JOE zet de fundraising op poten, Kindergeluk ontvangt het totale bedrag en verdeelt dit onder de verschillende Vlaamse geëngageerde organisaties. De organisatie bezorgt elk kind tussen de 0 en 18 jaar zijn cadeaucheque en begeleidt hen, indien nodig, bij het gaan uitkiezen van het leukste pakje.

Nieuws & initiatieven

07 november 2023

Uitstap naar Walibi voor vzw Jeugdzorg

Dankzij Kindergeluk kon vzw Jeugdzorg een leuke uitstap maken naar Walibi. Dat ze zich geamuseerd hebben kan je zien in onderstaande bedanking die we mochten ontvangen.

Lees meer

25 oktober 2023

Pakje van je Hart komt terug!

Voor het derde jaar op rij slaan radiozender JOE en Kindergeluk de handen in elkaar met maar één doel: kansarme kinderen een warme kerst geven. Vanaf 27 november tot en met 21 december sporen we onze luisteraars opnieuw aan om massaal pakjes te schenken. Dankzij organisaties over heel Vlaanderen konden vorig jaar 24 800 kinderen […]

Lees meer

16 februari 2022

Pakje Van je Hart

Voor veel kinderen is Kerstmis met ‘pakjes’ niet zo vanzelfsprekend, want 1 op 5 kinderen in ons land leeft in armoede. Voor hen ligt er bijna nooit een cadeau onder de kerstboom en daarom wilden ze bij radiozender Joe zoveel mogelijk kinderen gelukkig maken met een ‘Pakje van je Hart’. Het werd een enorm succes […]

Lees meer